1,060.00

Κομψότητα πέρα από τα όρια..

Ετοιμάσου για μια εμπειρία κλιματισμού υψηλής αισθητικής με τo νέο κλιματιστικό Inverter Toshiba ΗΑΟRI. Βραβευμένο με Design Award, διαθέτει κομψό και πολυτελές σχεδιασμό με υφασμάτινη επένδυση σε ποικιλία χρωμάτων, για να ταιριάξει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία διακόσμησης του χώρου σου. Χάρη στην κορυφαία ιαπωνική τεχνολογία που το χαρακτηρίζει, προσφέρει μέγιστη απόδοση με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

Μέγιστη ενεργειακή κλάση

Το HAORI κατατάσεται στην κορυφαία ενεργειακή κλάση Α+++ στην ψύξη, αλλά και στη θέρμανση στη μεσαία ζώνη. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

Toshiba_Haori_10000btu_interior

Magic Coil
Η πρωτοποριακή, αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του στοιχείου, με την υπογραφή της Toshiba. Το Magic Coil δημιουργεί μια ιδιαίτερα ολισθηρή επιφάνεια κι έτσι η σκόνη και η βρωμιά δεν προσκολλώνται στον εναλλάκτη, ενώ στη συνέχεια αποβάλλονται από τη συσκευή με το νερό της αποστράγγισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

• Το στοιχείο να παραμένει καθαρό σαν καινούργιο, χωρίς υγρασία και μούχλα
• H μονάδα να κυκλοφορεί καθαρό αέρα, χωρίς μυρωδιές
• Η ενεργειακή απόδοση της μονάδας να διατηρείται περισσότερο

Ιονιστής Plasma
Ο ισχυρός Plasma Ionizer της Toshiba επιταχύνει την αποτελεσματικότητα συγκράτησης των αιωρούμενων ρύπων δημιουργώντας όζον (O3). Όταν ρύποι, όπως τα βακτήρια ή οι ιοί έρχονται σε επαφή με το όζον, απενεργοποιούνται μέσω της οξείδωσης. Στη συνέχεια, το όζον επανέρχεται σε μορφή oξυγόνου (O2), καθιστώντας το ένα φιλικό προς το περιβάλλον οξειδωτικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, φρέσκο και υγιές περιβάλλον, πλούσιο σε μόρια οξυγόνου, χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Φίλτρο Ultra Pure
Το φίλτρο Ultra Pure προσφέρει καθαρισμό ΡΜ2.5 μέχρι και 94%, εξασφαλίζοντας καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια. Το PM2.5 αναφέρεται σε σωματιδιακή ύλη (Particulate Matter) που προέρχεται από ατμοσφαιρική ρύπανση και έχει διάμετρο μικρότερη από 2.5 μm. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της έκθεσης σε λεπτά σωματίδια και των πνευμονικών παθήσεων. Το φίλτρο Ultra Pure της Toshiba συγκρατεί έως και το 94% της PM2.5, δημιουργώντας υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Wi-Fi & Toshiba Home AC Control app
Xάρη στον τηλεχειρισμό μέσω Wi-Fi, μπορείς να χειρίζεσαι το HAORI από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για αξεπέραστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, με τη νέα εφαρμογή Toshiba Home AC Control έχεις πλήρη έλεγχο του επιπέδου άνεσης που εσύ επιθυμείς. Πέντε χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν από το tablet ή το smartphone τη λειτουργία έως 10 μονάδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου των μονάδων ανά ομάδα (group) για γρήγορη εφαρμογή των συνθήκων άνεσης στους επιλεγμένους χώρους.

Είδος Κλιματιστικό τοίχου
MAPKA TOSHIBA
Χρήση Οικιακή
Ονομαστική απόδοση 13000 Btu
Θερμική απόδοση (Btu/h) 14330 Btu
Φιλικό σε ΑμεΑ Όχι
Ενεργειακή κλάση ψύξης A+++
Ενεργειακή κλάση θέρμανσης θερμής ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 8.60
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5,1
Συνδεσιμότητα Standard
Ψυκτικό μέσο R 32
Επίπεδο θορύβου εξωτερικής μονάδας 46db
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 876
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά Έξυπνες Λειτουργίες: On Demand Defrost, Self Cleaning, Qiet, Comfort Sleep, Eco, Fire Place, Low Db For Outdoor Unit, 8C, Auto Restart, Αντιδιαβρωτική Προστασία, Minimal Smart Black Remote Control,Δυνατότητα Αλλαγής Απόχρωσης Εσωτερικής Μονάδας,
Χρώμα Γκρι
Μήκος εσωτερικής μονάδας 29 cm
Πλάτος εσωτερικής μονάδας 78 cm
Ύψος εσωτερικής μονάδας 55 cm
Μήκος εξωτερικής μονάδας 29 cm
Πλάτος εξωτερικής μονάδας 78 cm
Ύψος εξωτερικής μονάδας 55 cm
Βάρος εσωτερικής μονάδας 12 kg
Βάρος εξωτερικής μονάδας 30 kg
Μέγιστη κάλυψη χώρου (εύρος) 26-35τμ

Πρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 30 kg

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.