640.00

Το κλιματιστικό Yukai RAS-10E2AVG-E / RAS-B10E2KVG-E της εταιρείας Toshiba, έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m². Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

Περιέχει επιπλέον φίλτρο για τη βελτίωση του αέρα στον χώρο, το οποίο συγκρατεί μεγάλα σωματίδια σκόνης και γύρης που υπάρχουν στον αέρα και απομακρύνει οσμές.
Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 52 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας. Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρηση της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

Τέλος, θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς Ψύξης: 8530BTU
Ισχύς Θέρμανσης: 13307BTU
Φίλτρα Αέρα
Χρώμα: Λευκό

Είδος Κλιματιστικό τοίχου
MAPKA TOSHIBA
Χρήση Οικιακή
Ονομαστική απόδοση 10000Btu
Θερμική απόδοση (Btu/h) 13307 Btu
Φιλικό σε ΑμεΑ Όχι
Ενεργειακή κλάση ψύξης A++
Ενεργειακή κλάση θέρμανσης θερμής ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 7
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 4.6
Συνδεσιμότητα Standard
Ψυκτικό μέσο R 32
Επίπεδο θορύβου εξωτερικής μονάδας 47db
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 2149
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά Έξυπνες Λειτουργίες: On Demand Defrost, Self Cleaning, Qiet, Comfort Sleep, Eco, Fire Place, Low Db For Outdoor Unit, 8C, Auto Restart, Αντιδιαβρωτική Προστασία, Minimal Smart Black Remote Control,
Χρώμα Λευκό
Μήκος εσωτερικής μονάδας 77 cm
Πλάτος εσωτερικής μονάδας 22.5 cm
Ύψος εσωτερικής μονάδας 29 cm
Μήκος εξωτερικής μονάδας 60 cm
Πλάτος εξωτερικής μονάδας 24 cm
Ύψος εξωτερικής μονάδας 53 cm
Βάρος εσωτερικής μονάδας 9 kg
Βάρος εξωτερικής μονάδας 22 kg
Μέγιστη κάλυψη χώρου (εύρος) 13-18τμ

Πρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 22 kg

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.